torstai 2. tammikuuta 2014

2014 ja mielenkiintoinen aloitus;)

Hyvää uuttavuotta kaikille:) Viikonloppuna tulee varmaankin jonkin näköstä postausta mikä sisältää mm. Karkkiulua, nessailua, ens kauden tavotteita ja koeratsastusta:)
Olkaa siis tarkkana jos haluutte pysyy kuvioissa mukana! Kuvaton postaus luultavasti tulee olee mut toivottavasti mielenkiintoinen teksti korvaa kuvat:)
  Sitten vielä sitä et olis kiva jos lukijat vois kommentoida tähän postaukseen et mitä vois blogissa muuttaa, tai ylipäätään lukeeks näit kukaan:D Kertokaa myös et muten saa kommentit sillee et mun ei ain niit tarvii tarkistaa!

  xoxo~ Loviisa

3 kommenttia:

  1. Tos banneris ois kiva jos siin ois tän blogin nimikin, ja kuvii vois olla toki hieman useammin, mut sen kyl ymmärtää ettei joka kerta jaks joka paikas kuvii napsii:) Muuten en oikeen keksikää mitää parannettavaa:D

    Noi kommentit saat ilma valvontaa sillee et meet eka asetuksii, sielt kohta tekstit ja kommentit, sieltä kohta kommentit jossa on se kommenttien valvonta ja siitä laitat jonkun vaihtoehdopist:) eli jos laitat 'ei koskaan' ni sun ei tarvi joka kerta tarkistaa niit:))

    -Eve, www.lifeedreamm.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi, toivottavasti postaus pian!!:)

    VastaaPoista