torstai 29. toukokuuta 2014

I promise I'm not trying to make your life harder





 
 
 
Pahoittelen noita paria kisakuvaa mitkä on aika heikko laatuisia. Mutta taas on yllätysyllätys ollut postaus taukoa.
 
Meillä on Vilhon kanssa lähtenyt kausi tosi hyvin rullaamaan. Ollaan päästy alue 100cm Kansallisille 115cm radoille. Ja jos hyvin jatkuu niin tavoitteissa olisi päästä hetken kuluttua menemään 120cm. Kyllä me täältä vielä noustaan!
 
Kerron myös pikaisesti Piian treeneistä mitkä meillä oli 26-27.5
 
Ekana päivänä mentiin kavaletteja ja ravihyppyjä. Vilho oli Super! Hyppäs ravihypytkin hyvin, viimeistä lukuun ottamatta, missä kuski jäi vähän jälkeen.
Tiistaina mentiin rataa, ja harjoiteltiin pitkää vettä. pitkä vesi eli vesihauta meni ihan sika hyvin! Ei kertaakaan kytännyt tai pysännyt eteen. Lopuksi mentii rataa mikä sisäls mm. kolmoissarjan, sarjan ja vesihaudan. Oliskohan se rata ollut n. 120cm vähän päälle. Muuten meni tosi hyvin, mutta kolmoissarja tuotti vähän ongelmia. Lopuksi Piia vielä kehui että oon oppinu ihan sikana ja nyt alkaa näyttää siltä miltä kuuluu:)
Kyllähän tommotteet kehut aina mieltä lämmittää etenkin kun on paljon tehnyt töitä sen eteen että jotain oppis, ja miettinyt että tekeekö kaiken oikein!
 
Ja tästä blogin pidosta. En nyt ota itään stressii et on aina pakko päivittää vaan meen vaan flowlla:D Ehkä sitten saisitte useemmin näitä postauksia, ku on kivempi kirjottaa eikä oo mitään pakkopullaa. (eikä myöskään tarvii kirjottaa mitään romaaneja)
 
~Loviisa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti