perjantai 17. tammikuuta 2014

Täällä taas!

Hallo!

 Kuten jo aikaisemmassa postauksessa totesin, en ole pystynyt postaamaan pariin viikkoon, Sillä Nessa lähti vihreimille laitumille :( Nessalla oli niin paljo jaloissa vikaa, vaikka sitä nyt olaan tässä puolenvuoden ajan käyetty klinikalla, piikitetty sun  muuta, ei ollut varmaa paranisiko Nessa edes toisella puolella vuodella, niin oli sitten Nessan kannalta armollisempaa lopettaa se. Nessa haudattiin Arskan<3 viereen.
Nessa<3

   Sitten vähän ilosempiin tunnelmiin:) Haettiin eilen mulle uus hepo. Vilho on 7.v ruuna hypänny 120-130cm ratoja. Siitäkin teen sitten kunnollisen sivun kun kerkeän. Vilho on miellyttävä ratsastaa, aivan erillainen kun Nessa. Nessa oli herkkä avuille, Vilho ei niinkään. (Mikä saattaa kyllä johtua kuskista:D) Vilholla on luontainen eteenpäin pyrkimys, joten sen kanssa en kannuksia käytä. Tähän mennessä Vilho vaikuttaa erittäin kiltiltä ruunan rutkulta:) Vilholla ei saa myöskään olla montaa vapaa päivää viikossa, koska kerää hurjan paljon energiaa.

   Mulla on tänään Vilhon kanssa  Maijan treenit Huittisissa KK-lla, joten sinne saan kuvaajan ni ehkä postaan vielä illalla! (kuvien laadusta en sit lupaa mitään, koska valotus. Jos on ihan pullamössöö ni sit en laita kuvia mut jos niist jotai selvää saa nii voishan niitä sit tänne lisätä(: ) 

6 kommenttia:

  1. Onnea uudesta pollesta!!:D Voisitko laittaa jonkun videon siitä, ja onko mennyt koulua , kenttää vai pelkkiä esteitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ja Vilhosta tulos viel omat esittelysivut mut pelkkiä esteitä se on kisannu.

      Poista
  2. Sinut on haastettu! http://suvijasorbi-lifeistooshort.blogspot.de/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi millai mä ikiin jaksan mitää haastet tehd:D

      Poista
  3. Voisiks laittaa vilhost kuvii taik videoi täs joku päivä?:)

    VastaaPoista
  4. Kirjotit sillo Kuvia,fiiliksiä ja kysymyksiä postauksessa että saat kuvia hertalta niin saitko sillon ne kuvat:) ? Olis meinaan kiva nähdä niitä:)

    VastaaPoista